čtvrtek 26. července 2012

* Nové duše *


*NOVÉ DUŠE*
Je to duša, ktorá sa rozhodla, že sa vyhne obvyklému procesu narodenia, ktorým sa duša vteľuje do ľudského tela.
Základné znaky:

*Jedného dňa sa prebudí a majú dojem, že ich život je zlý sen a vôbec sa s ním nestotožňujú.
*Nepamätajú si na svoje detstvo ani na významné udalosti svojho života.
*Spomínajú si, že chceli spáchať samovraždu, alebo za sebou majú pokus o samovraždu.
*Ich priatelia a rodina im hovoria: "Si ako vymenený, akoby si to ani nebol Ty!"
*Naraz sa vo svojom živote rozhodnú pre drastické zmeny. Zmenia si napr.: svoje krstné meno, bydlisko, rozvedú sa, zmenia profesiu, náboženské vyznanie atd. …

Proces, ktorým nová duša preberá telo od inej duše sa líši od posadnutia, kde sa iná duša napojí na dušu, a tím i na telo inej osoby. Keď nová duša preberá telo inej bytosti, dochádza k výmene životných energii, podobným spôsobom ako keď zmení vlastníka auto. To znamená, že prevezme telo inej duše, ktorá mu ho dobrovoľne prenechala.
Toto telo obýva jediná duša. Alebo môže byť nová duša spriaznenou dušou či duchovným dvojčaťom duše opúšťajúcej telo a v tú chvíľu prenajíma aspoň čiastočne na základe uspôsobenia predávaného tela smer vývoja pôvodnej duše. Komunikácia medzi oboma dušami kým sa výmena uskutoční prebieha obyčajne dlho. Výmena prebehne dokonca i na skúšku, to znamená, že pôvodná duša opustí telo, aby získala skúsenosť stavu bez tela a nová duša medzitým vojde do jej tela, aby zistila, či sú vo vzájomnej zhode. Než dôjde ku konečnej výmene, musia si byť obidve duše svojím rozhodnutím úplne isté. Pretože táto výmena je nevratná. Akonáhle obidve dospejú ku konečnému rozhodnutiu, je vyššou mocou zinscenovaná situácia, pri ktorej dôjde k výmene. Pôvodná duša obývajúca doteraz telo, spácha samovraždu, stane sa účastníkom nehody, je nútená postúpiť operáciu, alebo sa jednoducho vymiesi z tela. K výmene môže dôjsť aj v spánku, aj pri obyčajnom zdriemnutí alebo pri meditácii.
Pôvodná duša potom odchádza do rovnakých duchovných sfér kam odchádzajú po smrti duše, ktoré zomrú obvyklým spôsobom. Keď sa nová duša prebudí, obvykle si na proces výmeny nepamätá. Amnézia, strata pamäti je typická, kedykoľvek duša cestuje zo 4 dimenzie duchovného sveta kde neexistuje čas, do 3 dimenzie pozemskej existencie. Ide o to isté, ako keď sa Vám zdá, že Ste vo svojom sne dospeli k podstatnému duchovnému poznaniu, lebo Vaša duša skutočne v spánku navštívila duchovné sféry, ale ráno po prebudení si poznanie získané vo sne neviete vyvolať. Existencia času na Zemi popiera poznanie, ku ktorým sme dospeli v duchovných dimenziách, aj vo sne. Vďaka tomu takéto poznanie nedáva na Zemi, v bdelom stave, zmysel. Táto informácia však zostane uložená v našom vedomí a pôsobí v našej duši ako neviditeľný duchovní katalyzátor a súčasne maják.
Pôvodný život bytosti, ktorá výmenu prežila, jej však po prebudení nedáva zmysel. Naraz a úplne nečakane, má neodbytný pocit, že niečo nieje v poriadku. Nepoznáva svoje deti, partnera, priateľov. Vo svojom vlastnom živote si pripadá ako úplný cudzinec. Keď sa nová duša pokúsi vyvolať spomienky na svoje detstvo alebo nedávne zážitky pred výmenou, buď vôbec neexistujú alebo sú nejasné a zahmlené. Krstné meno im pripadá cudzie a preto si ho menia. Po tejto zmene sa začnú cítiť lepšie. Nová duša má vysoké poslanie, a svoje nové telo využíva k jeho naplneniu. Neexistujú medzi ich predstaviteľmi žiadne charakteristické poznávacie znaky z hľadiska vzhľadu, celkovej kondície alebo zdravotných problémov ani astrologického znamenia. Okrem toho nová duša môže pochádzať z ktorejkoľvek duchovnej ríše. To znamená, že osoba tohto typu môže mať telo vteleného anjela ale dušu inkarnovanej vesmírnej bytosti. Nezmenia sa však iba ich city voči ľudom zmení sa celá ich osobnosť, dokonca aj ich fyzické rysy. Cez noc sa im zmení farba očí.
Životné poslanie … šíriť Božskú lásku a mier. Forma, ktorú si preto zvolíte je druhoradá. Vaša úloha súvisí so šírením kľudu a mieru. Ranná meditácia sa pre Vás preto stáva nutnosťou. Meditujte, aby Ste svoje nové túžby a sny objavili, a potom v modlitbe požiadajte o silu, ktorá Vám pomôže vytvoriť nové životné podmienky presne podľa vašich predstáv.
Charakteristika ich vzhľadu závisí na tom, do akej skupiny patrí telo, ktoré prevzali. Ich záujmy a rovnako tak i osobné vyžarovanie naopak určuje skupina, ku ktorej sa radí ich duša. Sú zmesou dvoch duchovných ríši. Má sklony prejavovať znaky obidvoch ríši, cíti sa ovplyvňovaná duchovným posolstvom obidvoch ríši. Vďaka tomu sa môže niekedy cítiť nevyrovnane a zmätene, pretože nevie, ktorým smerom sa má vydať. Sústreďte sa iba na svoje poslanie, všetko ostatné sú iba pridružené detaily.

Žádné komentáře:

Okomentovat