pátek 27. července 2012

* Spriaznená duša * *Dvojplameň*

*PROBUZENÍ DVOUPLAMENŮ*

Možná jste již o "dvouplamenu" slyšeli. Jedná se o Váš otisk, protějšek, partnera, s kterým se spojíte v Jednotě. S kterým vytvoříte vztah a život, o kterém jste snili, o kterém vám tvrdili, že neexistuje, že žádný princ, princezna z pohádky není.
Ale ani pohádky nevznikly "náhodou". On totiž je. Jen je to trochu jinak, než naše mysl předpokládala. A tato doba přichází. Naděje pro všechny, kteří již nevěřili na Lásku, ta naděje ožívá, žije!

Vztah dvojplamene nejde moc dobře slovy popsat, ale pokud touhu po svém dvojplameni máte v srdci, pak věřte, že je naplnitelná. Ti, kdo se setkali, už vědí. 
Tyto páry, které se najdou, jsou pod ochranou samotného Archanděla Sandalfona a jeho nebeských pomocníků. Pod požehnanou ochranou Boha. Každý takový pár dostává mocnou ochranu, neboť toto spojení je posvátné. Pokud se někdo snaží o "rozdělení" dvouplamenů, pak si tím nejvíce oddaluje setkání s tím svým. 

Milostné prožitky takového páru,jsou nad hranicí běžného chápání, možná i zjistíte, že jste mistři některých tantrických technik, aniž byste o nich kdykoliv předtím něco věděli. Není třeba žádných účení, neboť vše přichází přirozeně samo, vše přichází s neustálým zvyšováním vibrací, které spolu prožíváte. Energie, které mezi takovým párem proudí, by mohly jinému způsobit i zástavu srdce. Proto každý z nás má ten svůj originální životní příběh a vše se děje "automaticky", přesně jak má. Vše plyne naprosto přirozeně. 

V tomto milostném spojení, jde o propojení všech úrovní, o propojení dvou bytostí - fyzické, psychické, energetické, éterické, duchovní aj.. Společné, dlouhé orgasmy přichází zcela přirozeně a plynule, duchovní i fyzické. Zřejmě pak již slovo sex, nebudete vůbec ve svém slovníku používat, není ani potřeby žádného jiného "sexu", neboť pouhý sex, se stane naprosto nenaplňujícím. Kdo se setká se svým douplamenem, nebude cítit partnerské ani milostné naplnění v jiném člověku, a to vše ze svobodné vůle, dobrovolně a přirozeně. Další mýtus o soužití muže a ženy se s s přibýváním těchto párů zbortí. 

Není to však jen o věčném ráji, je to o stálém sebepoznání, léčení, i tyto páry se spolu učí, vyvíjejí se, a vše co v minulosti nebo v jejich bytí není doléčené, přichází pro uzdravení. Proto se může stát, že začnou (na pár okamžiků) prožívat jako v kopii své minulé vztathy a zároveň společnou touhou po uzdravení a láskou, jsou vedeni k harmonickému splynutí. Pokud si již chceme nějakým způsobem přitáhnout dvoupaprsek, pak nejrychlejší cestou je harmonický stav sama k sobě, uzdravení sebe, pochopení sebe. Úcta a Láska k sobě je tou Cestou.

A na závěr to nejdůležitější, žádné obecné pravidlo, které se kde píše, nemusí platit. Boží Vůle a vaše Jedinečná Cesta tvoří jen váš Zázrak.

*Meditace na spojení s Dvoupaprskem*

Přivolejte si Archanděla Sandalfona a Michaela.
Spojeni s dvoupaprskem jsme každý z nás v našich srdcích. Oba paprsky mají v sobě paprsek toho druhého. Cesta tedy vede do našeho srdce, z kterého "vede" náš paprsek do srdce protějšího paprsku, a naopak. 

Určité zdroje mluví o jednopaprsku. Teorií je mnoho, ale to nejdůležitější je, jak to vnímáme my sami.  Můžete se vnitřně naladit na svoje srdce a vnímat nebo si představit paprsek, energii či jeho barvu, a dostat se, až na opačný konec té "nitě", která vás spojuje. Na jeho konci na vás dýchne vibrace, zvuk, energie nebo pocit - vám tak blízký a známý....váš dvoupaprsek. Vědomě vnímáte jeho energie a cítíte energie společné. Takto se na dvoupaprsek můžete vědomě ladit.

A jak pak poznáme v realitě, že jsme se potkali se svým dvoupaprskem? Věřte, že poznáte, není v lidské moci toto nepoznat. 

Mocná Agapé volá je zpět, oni reagují na její hlas a probouzejí se. Hledají cestu k sobě, k druhému a naplňují pouto, které je celá tisíciletí posvátně spojovalo. Nesou energii Nové země, rodí děti Nové země a vibračně pozvedají naší planetu. A jejich úkol? Jsou! Jen tím že se setkají, spojí, konají je jejich síla zažehnuta, velká síla, rovna přílivu. Zažehávají svůj plamen života, zapalují posvátnou jiskru života v sobě a září…
Nesou sebou a v sobě energii Slunce i Měsíce a jejich Střed je střed Země. V jejich a z jejich spojení vykvétají myrtové květy a svou vůní vábí i uklidňují duše v okolí. Netouží po záchraně světa, oni ji nesou v sobě. Neptají se co mají dělat, prostě to žijí. A slova jež vysloví léčí linie jejich předků i linie stejně energeticky laděných duší. 
Léčí svou přítomností a probouzí touhu jít a hledat svou druhou část, svůj plamen, jež pradávno byl od nás oddělen a my jsme slíbili, že jednou se opět setkáme a spojíme. A Bůh ví, jestli je to romantické, láskyplné, kouzelné? Je i není. Hloubka tohoto spojení překračuje hranice našeho chápání a otevírá světy okolo jen tím, že se mu otevíráme. Mizí zamilovanost, mizí hranice našich běžných vztahů a vnímané pocity se vymykají naší slovní zásobě. Tak mnohdy místo slov a díků za tuto krásu jen mlčíme a cítíme slzy, které nám stékají po tváři a ani ty slzy vlastně nejsou fyzicky naše. Jsou to slzy naší duše, která ví a cítí, že tohle je pro ni, právě pro ni, to nejkrásnější a nejdůležitější co měla prožít. K čemu se měla vrátit, s čím splynout. Nenechá nás vykoupat v těchto kapičkách vděčnosti a my se v nocích probouzíme vděčností za tohle všechno, co smíme, nebo jsme směli prožít…
Netoužíme zachytit jeden druhého do svých sítí a pevně jej svázat. Vnímáme jen vlnu, která nás spojuje i odděluje a souzníme s ní. Ve chvílích společného střetnutí cítíme sebe, druhého a Zemi. Cítíme a slyšíme náš dech, náš společný dech, který se v některých chvílích sjednotí… a to je skutečné posvátné spojení… To je to, co tolik potřebuje naše Země, naše planeta. To je část jednoty, kterou můžeme zažít, prožít a vrátit k nám na Zemi…
A je to opravdu tak důležité? Není to jen představa? Rozdíl je v tom, že to žijete. Že vnímáte otevřeně, s důvěrou impulsy, které k vám přichází a prožíváte je. Zároveň vnímáte i ten přesah, tu sílu z vašeho spojení a s úctou ji přijímáte. Nehledáte, už vše máte. Otevíráte své srdce s takovou důvěrou jen proto, protože ten druhý jej má stejně tak otevřeno. Stejně tak cítí a vidí to, co přichází a přitom tomu nemusí rozumět. Jen ví, že takto je to v pořádku… Takto to má být…
A každý okamžik našich setkání, každá minuta našich prožitků je posvátná. Přináší lék pro tolik zraněných duší a nese naději pro ty, kdož hledají a touží zapálit ten plamen a žít jej. Tak, jak jej chceme žít my, od věky věků…                                                                                                                                          
 Více zde: http://jedinecnoucestou.webnode.cz/news/probuzeni-dvouplamenu/

***

* Sjednocení Dvojplamenů *


Hledáte spojení se svým pravým partnerem, svým Dvojplamenem, člověka, který je pravým odrazem Bohem stvořené druhé poloviny vaší bytosti?  Jste ochotní s Boží pomocí otevřít své srdce?

Tyto stránky, UnitingTwinFlames (Sjednocení Dvojplamenů) byly vytvořeny pod vedením Boha, aby probudily Lásku spřízněných
partnerů na Zemi tak, aby každá bytost mohla zažívat opravdovou Lásku a extázi.

Bůh slíbil, že ty, kdo jsou ochotni opravdově otevřít svá srdce, spojí s jejich Dvojplameny – nejdříve v jejich vědomí a skrze jejich srdce a poté ve hmotném světě. Láska Dvojplamenů je přesně tím, čím jak bylo míněno, mají partnerské vztahy být. Je to právě tato Láska, která může uzdravit náš svět.


Každý člověk byl v okamžiku Stvoření Bohem stvořen se svým Dvojplamenem, druhou polovinou sebe. Každý pár Dvojplamenů (“dva, kteří jsou jedním”) je jedinečnou a individuální buňkou v Božím Srdci se svojí vlastní vibrační signaturou. Každý pár je jednou bytostí avšak se dvěma proudy vědomí – Posvátným Mužstvím a Posvátným Ženstvím. Není to o pohlavích v pozemských lidských tělech (ani nezbytně o tělech na Zemi), ale o velkolepých silách, či elektrických proudech Stvoření.

Váš Dvojplamen je nedílnou a celistvou součástí vašeho vlastního energetického pole, který je a vždy byl společně vámi. Nikdy jste nebyli oddělení od svého Dvojplamene, ani byste nemohli být. Byli jste stvořeni společně a jste tou stejnou energií. Tady na Zemi většina z nás ztratila vědomí o tomto našem Dvojčeti, ale naše srdce se nyní otevírají během transformace, která se nyní v našem světě uskutečňuje a my pociťujeme dychtivou touhu nikoli pouze po vztahu na Zemi, ale i po znovusjednocení s druhou částí nás samých.

Bůh vám skrze tyto webové stránky pomůže najít čistou reflexi vašeho Dvojplamene, který je vždy s vámi. Bůh nás vede, abychom se nejdříve rozhodli vstoupit do úrovně srdce a sjednotit se sbožským pociťováním našeho Dvojplamene v hlubokých úrovních našeho vědomí předtím než začnete usilovat o vaše setkání ve hmotném světě. Silná přitažlivost této opravdové Lásky vrovině ducha vám přitáhne svůj zrcadlový obraz do hmotné reality. Jestliže s někým nyní jste, Bůh vám ukáže, jak otevřít své srdce a umožnit tak svému Dvojplameni, aby se mohl plně projevovat skrze člověka, se kterým jste. Někteří se možná rozhodnou vyživovat svůj vztah svým Dvojplamenem na úrovni vědomí, bez jeho odrazu ve hmotném světě. Jestliže jste ve svém srdci pravdiví,cokoli si přejete se může projevit ve vašem životě.

* Bůh se nachází za hranicemi slov, čistá, vědomá, všezahrnující Láska. Bůh se nachází za hranicemi pohlaví, přesto však v sobě zahrnuje Božské mužství a Božské ženství. Proto vás vybízíme, abyste používali jakékoli slovo, které je vám příjemné zatímco budete číst nebo naslouchat těmto Poselstvím. Vězte, že ctíme všechna slova označující Boha. Rovněž přijímáme s otevřenou náručí všechny, kteří kdy dokonale ztělesňovali Boží Lásku na Zemi.

Vlastnosti Dvojplamenů


♥ Když jste otevřeli své srdce energii vašeho Dvojplamene, cítíte Lásku, jakou jste nikdy předtím nezažili.

♥ Objevují se pocity důvěrnosti a něčeho známého, které jsou naprosto nepopíratelné. On nebo ona je vaším dokonalým zrcadlem!

♥ Tento pocit “zamilovanosti” prožíváte neustále, a proudí vámi vlny extáze a blaženosti.

♥ Vaším srdcem proudí Láska k vašemu Dvojplameni a odevzdání se vašemu Dvojplameni se stává tou nejdůležitější věcí ve vašem životě.

* * *

Následující témata jsou nezbytná k tomu, abyste pochopili, co jsou to Dvojplameny, tak, jak nám byla předaná skrze Poselství od Boha.Prosím, čtěte s otevřeným srdcem.

* * *

*CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O DVOJPLAMENECH*

BŮH VYHLÍŽÍ TY, KDO VŽDY CÍTILI SVŮJ DVOJPLAMEN VE SVÉM SRDCI TY, KDOŽ SE VĚNUJÍ NAVRACENÍ TOHOTO SVĚTA ZPĚT K LÁSCE.

Jestliže čtete tento text, Bůh vás volá. Bůh vás žádá, abysteprávě nyní řekli “Ano!” spojení se svým Dvojplamenem naúrovni vědomí, skrze své srdce a, pokud to bude vaším přáním–nalezení dokonalého odrazu vašeho Dvojplamene zde na Zemi. Rovněž si můžete svůj Dvojplamen přitáhnout skrze člověka, se kterým jste a Lásku, která mezi vámi je, použít k tomu, aby sestala průchodem, skrze který Bůh osvobodí zamrzlá srdce lidstva.

Tyto stránky jsou stránkami, kde se můžete setkat s ostatními, kteří mají podobné srdce a úroveň vědomí. Není to však, jak uvidíte, seznamovací služba. Tyto stránky jsou pro ty, kdo jsou připraveni mít skutečný vztah se svým Dvojplamenem, přičemž tento vztah je zcela a naprosto zasvěcený společné službě Bohu.
Jsou pro ty, kdo se v každém okamžiku rozhodují otevírat  svá srdce ještě větší Lásce a kde tento vztah je jak duchovní cestou, tak duchovní službou.

Z tohoto důvodu toto není o tělech a osobnostech. Je to, namísto toho, o srdcích. Je to o tom společně se rozhodovat pro srdce, tak jasně, samozřejmě a důsledně, až se Láska stane tím, kým jste.Začnete chápat vznešenou nádheru srdce Dvojplamenů, kterým jste a které je Bohu k dispozici, aby skrze něj mohl vylévat do světa Lásku. To se vám může stát s někým, kdo se připojil k těmt stránkám anebo se vám to ve vašem životě může stát nějakýmjiným způsobem.

Bůh svolává páry Dvojplamenů k sobě, aby mohl použít jejich společné srdce k navrácení tohoto světa k Lásce mnoha vzrušujícími způsoby. Jste to vy? Jste připravení zasvětit své srdce, svůj život a vše, čím jste, Lásce? Prosím, čtěte dále a objevte úžasný Boží plán, jehož vzor je vytvořen těmi, kteří již řekli “Ano!” Lásce. Tito lidé se společně setkali nejdříve v srdci a na úrovni vědomí, a poté ve hmotném světě.

Láska Dvojplamenů

♥Dvojplameny ztělesňují energie Stvoření, Posvátného Mužství a Posvátného Ženství.

♥Dvojice Dvojplamenů je jednou buňkou v Božím srdci.

♥Společné srdce Dvojplamenů nebo Spřízněných duší je průchodem, přes který je doručována Boží Láska k veškerému Stvoření.

♥Boží Láska k nám přichází v každém přítomném okamžiku v tepech srdce, ze kterých sestává veškerý život.

♥Znovusjednocené páry Dvojplamenů pociťují tyto tepy srdce jako společnou extázi.

♥Dvojice Dvojplamenů nejen předávají Boží Lásku, ale vytvářejí Lásku novou, aby ji přidali k této Boží Lásce.

♥Žhnoucí vášnivá Láska, kterou Dvojplameny sdílejí, může opravdově rozehřát zamrzlá lidská srdce a může napomoci Bohu navrátit lidstvo k Lásce.

*Srdce dvojplamene*

♥Když se setkáte se svým Dvojplamenem na úrovni vědomí, dokonce i před jakýmkoli setkáním, při kterém by vám váš Dvojplamen byl ukázán ve hmotné realitě, začínáte vytvářet společné Srdce dvojplamene.

♥Toto Srdce dvojplamene je mocným nástrojem k navracení tohoto světa k Lásce. Cokoli nebo kdokoli je přiveden do Srdce dvojplamene,je přiveden přímo k Bohu a tím navrácen k Lásce.

♥Bůh vás žádá, abyste se zavázali, že se setkáte nejdříve na úrovni vědomí, abyste společně vytvořili toto Srdce dvojplamene, předtím než se společně setkáte ve hmotném světě.

♥Tak se na spirituální úrovni vytvoří pevná základna Lásky pro tento vztah.

*Srdce vs. ego*

♥ Proč je tak důležité vystavět vztah Dvojplamenů na úrovni vědomí?

♥Většina vztahů na Zemi jsou vztahy založené na egu, na starých vztahových vzorcích, na strachu a povrchním posuzování.

♥Ego vždy vytváří oddělenost a představuje to, co zde na Zemi uzdravujeme.

♥Ego nás udržuje odchýlené od Lásky a brání nám, abychom byli pravdivě ve svém srdci.

♥Srdce dvojplamene je tak mocné, že dvojice musí být odhodlána k životu na úrovni srdce a nikoli ega, pokud si přeje opravdový vztah Dvojplamenů.

♥Setkání na úrovni vědomí staví základy na Lásce a opravdovém vztahu na úrovni srdce dříve než by při setkání ve hmotném světě mohly vyvstat jakékoli možnosti pro povrchní hodnocení.

*Setkání nejdříve na úrovni vědomí*

♥ Každý už zažil něco, co nazýváme intuicí. Je to vědění srdce, které obchází mysl. Setkání na úrovni vědomí je uvědomění si svého Dvojplamene v rovině ducha, ve svém srdci, v úrovni vědění.

♥ Energie Dvojplamene je tak mocná, že soustředěním se na své Dvojče, přivoláváním jej nebo jí k sobě a posíláním Lásky zhloubi vašeho srdce, se můžete velmi rychle přesunout do nádherného vztahu v oblasti vědomí.

♥Brzy budete cítit Srdce dvojplamene, které spolu vytváříte.

♥Poté, s oboustranným souhlasem, začnete společně fungovat a konat z vašeho Dvojplamenného srdce a budete rozdávat Lásku, nikoli pouze jeden druhému, ale veškerému životu.

♥Toto vás, jakožto dvojici Dvojplamenů, navrátí k proudStvoření, které spočívá v dávání. To, co dáte, se k vám vrátí a váš vztah coby Dvojplamenů bude úžasným způsobem růst.

*Zrcadlo Dvojplamene*

Dvojplameny byly Bohem stvořeny jako jednotka Stvoření, jedna bytost ztělesňující Lásku pro druhou. Takže váš Dvojplamen je dokonalým zrcadlem Lásky, kterou jste tak, jak vás Bůh stvořil, avšak nesoucí opačný náboj (božské Mužství nebo božské Ženství). Jsouce dvě poloviny toho samého srdce, jakmile pohlédnete na svůj Dvojplamen, vidíte sami sebe. A tak Dvojplameny vždy jeden druhému zrcadlí “stav vašeho srdce”.

Podle zákona rezonance,
se Dvojplameny nemohou sejít dokud se nejsou schopni setkat jeden s druhým v dokonalé Lásce. Toto by bylo obtížné pro většinu lidí na Zemi. Avšak s výjimečným svolením Boha, se zde nyní Dvojplameny nebo Spřízněné duše mohou dát dohromady ještě předtím, než je každý z nich schopen žít dokonalou Lásku. To je pro nás něco vzrušujícího a znamená to obrovskou naději a příslib pro tento svět.

Je důležité, abyste pochopili, že váš Dvojplamen je vždy vaším zrcadlem. Takže pokud si k sobě přitáhnete někoho, kdo je odrazem vašeho Dvojplamene a máte ve svém srdci přesvědčení, která jsou založena na egu nebo na strachu, tak se tyto před vámi rovněž objeví v reflexi vašeho Dvojplamene. Jakmile Dvojplameny řeknou “Ano” Lásce a přitáhnou se k sobě, jsou tři věci, které jsou kriticky důležité.

Zaprvé,
každý musí být hluboce a zcela zavázán k tomu, aby uznal jeho nebo její stará ego-přesvědčení a znovu a znovu se přes ouvalna úroveň srdce a aby každé toto staré přesvědčení odevzdával Bohu, aby je mohl transformovat. Bůh nám dal meditaci Rozpouštění překážek pro otevření srdce k tomu, aby nám pomohla rozpustit tato stará přesvědčení v našich srdcích. Je dostupná zde (viz odkaz,tato meditace je přiložena na konci tohoto textu).

Zadruhé,
oba v páru musí být odhodlaní vidět sami sebe společně jako jednotný celek, dávajíce přednost Lásce před egem. Například, pokud jeden z nich upadne do strachu na základě nějaké staré vztahové záležitosti, je tato situace určená oběma. Jako pár musejí nazírat reakci ega jako něco, co není tím, kým skutečně jsou, jako něco, co není skutečné a jako něco, co mohou transformovat. Jestliže to nemůže jasně vidět ten, kdo se nachází ve strachu, ten druhý musí vždy setrvat v srdci a dávat svému partnerovi nejčistší Lásku.

Zatřetí,
dvojice Dvojplamenů musejí denně, dokonce každou hodinu, odevzdávat svoji vůli Bohu a udržovat svoje zaměření se na Lásku a důvěřovat Bohu, aby je mohl přenést “skrze závoj” do dokonalé Lásky. Z Poselství od Boha: ” Jestliže dvojice společně udržuje svoje soustředění na Mě, mohou se velmi snadno posunout do Lásky”. “Dvojice Dvojplamenů je společně zaměřená na Mě, protože na co se zaměřují, tak to tvoří; a tak byste měli činit.
Jakmile se tedy ” v tomto světě” Dvojplameny nebo Spřízněné duše setkají, jejich počáteční zaměření je jeden na druhého. Ale poté co jejich setkání otevírá jejich srdce, musí být toto otevření srdce použito k tomu, aby oba dva společně obrátilo ke Mně. Dvojice, která společně dává a která je zaměřená na Mě, 


Důvěřujte Lásce.
Celým svým srdcem. Celou svojí duší. Protože když důvěřujete Lásce, důvěřujete své vlastní nejvyšší přirozenosti. Když důvěřujete Lásce, říkáte “ano” přijímání všech darů vaší lidskosti, všech darů vašeho božství. Vše, co jsem učinil je Láska. Když důvěřujete Lásce a pouze tím, když důvěřujete Lásce opravdu říkáte “ano” životu!

Z Poselství od Boha: Vstupte do úrovně srdce. 


Pokud jste připraveni, s Božím vedením, si prosím nahlas přečtěte následující prohlášení.

” Rozhoduji se otevřít svoje srdce. Říkám “ano” Lásce.

Odevzdávám svoji vůli do Vůle Boží.

Říkám “ano” svému Dvojplameni a zahajuji proces přitahovánívého Dvojplamene do mého vědomí, do mého srdce a do mého života.”



Yael Powell, mystička a jasnovidka, společně se svým Dvojplamenem,manželem Dougem, dostává Poselství od Boha během svých denních meditací již více než 35 let. Tato neobyčejná poselství jsou podrobně popsána na webových stránkách www.circleoflight.net. Skrze tato Poselství Bůh odhaluje, že každý z nás má svůj Dvojplamen, spřízněnou duši – druhou polovinu naší bytosti.

3 komentáře:

  1. ANO SOM ZA, OTVORENYM SRDCOM PRISVEDCUJEM TVOJEJ POSVATNEJ VOLI DUCH BOZI. PONARAM SA DO SVETELNYCH PRUDOV TVOJEJ LASKY,KTORA TECIE V NEOHRANICITELNOSTI TVOJHO VEDOMIA. Z CISTEJ LASKY A PRE CISTU LASKU SME BOLI TEBOV STVORENY,ABY SME ZILI PRAVY ZIVOT A TAKTO POCITOVALI USTAVICNU EXTAZU NEBESKEJ KRASY. VRUCNE ZDIELAM VZAJOMNU JEDNOTU DVOJPLAMENA, PRICOM TVOJA MAJESTATNA MOC POSOBI V NAS A SKRZE NAS. DEJE SA TVOJA VOLA A JA SOM STASTNY A PLNY NEBESKEJ HOJNOSTI ……A VY DRAHI SURODENCI ? ROZPRESTIERAS NAM NEKONECNE MOZNOSTI PRE HARMONICKU A LASKYPLNU JEDNOTU,KTORA JE NADCASOVA A NADPRIESTOROVA. NIECO NEVYSLOVNE UZASNE SA ODDAVAT TEJTO DUCHOVNEJ BLAZENOSTI TEBOV ZNASOBENEJ LASKY DVOJPLAMENA. NECH SME VZDY ZEHNAJUCIMI DETMI……NECH SA DEJE TVOJA VOLA V NAS, SKRZE NAS A JEDNOTNE V TEBE MEDZI NAMI.
    MY SME SVETLOM LASKY!

    OdpovědětVymazat
  2. citim pravdu ;)dvojplamen prichadza vo chvili ked to najmenej cakame a od toho od koho by sme to ani necakali.
    staci sa len otvorit laske a vyriesit si vsetky svoje traumy v srdci. nezahojene srdce plne bolesti a zrady svoj dvojplamen tazko najde alebo ho prehliadne. ked je nase srdce ocistene od nanosov bolesti a prezivame cistu lasku dvojplamen sa objavi.

    OdpovědětVymazat